En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Acte de Cloenda de l'Escola Verda - Educació Secundària.



El passat dimecres 16 de maig de 2018, els representants d’Escola Verda de Lestonnac de 1r, 2n i 4t d’ESO van assistir a l’acte de cloenda d’Escola Verda al parc de La Mitjana. Aquest acte fou organitzat per l’Ajuntament de Lleida i hi van col·laborar associacions com la TRENCA i LET’S CLEAN UP EUROPE.

Durant el dia es van realitzar un seguit d’activitats que van començar amb una fira d’exposicions dels projectes dels diferents instituts i escoles. Seguidament, ens van proporcionar l’esmorzar, que consistia en coca acompanyada de suc de poma ecològic. En acabar d’esmorzar, amb l’ajuda de l’associació TRENCA, vam fer unes menjadores per a ocells amb materials reciclats. L’última activitat va consistir en la neteja d’un espai rural que formava part del Parc de La Mitjana, la qual va finalitzar amb un concurs en el qual vam guanyar un premi, ja que vam trobar el material més perillós, d’entre altres materials com el més estrany o el més habitual que es pot trobar. Tot això dirigit per LET’S CLEAN UP EUROPE.

L’acte va concloure amb l’arribada dels corredors Albert Bosch i Nicole Ribera, d’ULTRA CLEAN MARATHON. Els vam rebre amb forts aplaudiments ja que havien recorregut 42 Km. fins arribar al Parc de La Mitjana, tot i que encara els faltava finalitzar aquesta cursa de 7 maratons en 7 dies per Catalunya.

Tot això va acabar amb l’alliberació d’una cigonya que havia estat en recuperació al centre Vallcalent. Un bon comiat.