En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Challenge - ESO.

El Col·legi Lestonnac “L’Ensenyança” de Lleida es caracteritza per la constant innovació metodològica i adaptació a les noves tendències pedagògiques. En aquesta línia, aquest curs 2016-2017 hem endegat un repte en què els alumnes s’impliquin i es motivin per a treballar a l’escola i que preparari els nostres alumnes per donar respostes innovadores en una societat en evolució constant.

Tots plegats, vam decidir buscar un eix temàtic que ens permetés treballar l’ensenyament dels aprenentatges d’una manera interdisciplinària i globalitzada per afavorir l´aprentatge competencial dels alumnes. Fou el nostre “Challenge” que girà al voltant de la mediterrània i s’inicià a partir d’una exposició sobre la mar mediterrània que van gaudir els nostres alumnes d’educació secundària. Aquesta visita ens portà a una pluja d’idees que es plasmà en una categorització que suposà un primer avanç per aprofundir i treballar d’una manera més efectiva, creativa i alhora personalitzada el projecte que tot just havíem endegat.

 L´objectiu de tot aquest procés fou la realització d´un producte final que els alumnes van acabar decidint de manera autònoma, després de tot un ventall de sessions de treball . I fou, doncs, un projecte divertit i motivador jn es  plantejaven grans reptes que s´havien  de resoldre. Ells han format part de manera activa durant tot el procés de planificació i implementació.

 És justament aquest producte que tot seguit els presentem i que ha comportat un esforç col·lectiu dels diferents cursos de secundària no sols de la preparació sinó de presentació davant dels propis companys.

Desitgem que tot aquest procés sigui valorat de manera positiva per part de tota la comunitat educativa. Els nostres alumnes ja ho han fet i els resultats han estat òptims.