En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Comitè Ambiental de Secundària.

El dimarts dia 14 va tenir lloc la primera reunió del Comitè Ambiental de Secundària, que està format pels alumnes representants d’escola verda de cada classe i per les professores Jordina Díez i Maria José Palau.

Es va plantejar la realització d’un decàleg mediambiental a cada classe de l’ESO on hi apareguin aquelles normes que els alumnes de cada classe decideixin que estan disposats a complir per tal de millorar el medi ambient a nivell d’escola.

També es va parlar del control de tipus d’embolcalls que es realitza cada dimecres a cada classe de l’ESO, que té com a objectiu aconseguir que els alumnes disminueixin la utilització d’alumini i plàstics i augmenti la utilització de carmanyoles i d’embolcalls que es pugui reutilitzar com el Boc and Roll.

Es va repartir el logo del “Senyor Bombeta” per recordar que tothom ha d’apagar els llums, ventiladors i ordinadors quan sortim d’una classe.

Queda pendent portar a les classes la safata de reutilització de paper i el contenidor de paper que es repartirà un cop arribi al centre.