En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Curs 2014-2015 - Benvinguda i primeres informacions

Benvolgudes famílies.


La nostra escola Lestonnac de Lleida, un any més, inicia el camí d’un nou curs escolar, que ens ha de dur a treballar plegats i compartir la tasca d’educar els vostres fills i filles, que també són els nostres alumnes. És per això que els donem la més càlida benvinguda.

A través del correu electrònic habitual, els hem facilitat una carta de benvinguda amb les primeres informacions d'interès.
També hem aprofitat l’avinentesa per fer-los a mans el document resum del Pla Anual previst per al curs 2014-2015, que conté les informacions més rellevants com calendari, horaris, reunions, organització general, uniformes, activitats o serveis. Esperem que sigui del seu interès.
També poden consultar-lo accedint al següent enllaç:



Pel que fa a l’inici de curs, l’escola començarà les classes el proper dilluns, dia 15 de setembre.
Més endavant, just amb el curs iniciat, els convidarem a una reunió de caràcter general, organitzativa i informativa sobre la metodologia a l’aula i els projectes del curs.
Restem a la seva disposició per a qualsevol consulta, dubte o suggeriment.
Fins ben aviat, rebin una cordial salutació.




Josep Tarragó Garròs.
Director del centre.
Lleida, agost de 2014.