En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Esplai KdM. Nit a l'escola.





Com ja és tradició, cada curs l'esplai KdM organitza una de les activitats més esperades: quedar-se una nit a dormir a l'escola. Els participants arriben dissabte a la tarda fins el diumenge al matí, on participen en diverses activitats al llarg de la tarda i la nit. Aquestes activitats estan lligades a un centre d'interès motivador.

L'activitat es du a terme en dos caps de setmanes: el primer per als més grans (cicle superior i ESO) i el segon pels de cicle inicial i mitjà. 

El cap de setmana del 4 i 5 de novembre, van participar en un joc de rol Medieval. Els participants agrupats en diferents regnes, havien de defensar el seu  alhora que havien d'aconseguir arribar al tro, matant al rei que havia sigut escollit per l'espasa màgica o conquerint tots els territoris.









El cap de setmana del 18 i 19 de novembre va ser el torn dels petits. On van participar en unes activitats relacionades amb el circ. A la tarda, van fer unes proves per mostrar quines eren les seves habilitats. Desprès a la nit, van jugar a la Hydra i un gran joc que consisita en "robar" als altres grups, els objectes del seu propi personatge.