En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Jornada Esportiva 02-12-17.

El passat dissabte dia 2 de desembre els equips de futbol sala i voleibol extraescolars del col·legi Lestonnac van disputar la fase participativa que organitza el consell esportiu del Segrià. 

FUTBOL SALA

L'equip de categoria PreBenjami, formats per alumnes de 1r i 2n de E.P van fer un partidet entre els nostres jugadores degut a que l’escola Camps Elisis no es va presentar. 


Els equips de categoria Benjamí formats per alumnes de 3r i 4t de E.P van jugar un partit on tots els jugadors van col·laborar contra l’escola de Corbins i van acabar guanyant 10-0. 


El nostre equip Aleví format per alumnes de no van tenir molt encert de cara a porteria i van acabar perdent per poquet 2-4 contra l’escola Països catalans. 

L’equip Aleví, format per alumnes de de E.P. van començar perdent contra a l’Episcopal  però el gran treball en equip i la concentració en la segona part va fer capgirar el marcador 7-3. 



VOLEIBOL

L'equip Aleví B va guanyar el seu segon partit consecutiu aquesta temporada 2-0 contra el Sant Jaume, jugant en d’equip amb varies jugades fent 3 tocs i gràcies al nostre servei potent.  L’Aleví A, format per les  noves incorporacions, van jugar molt be contra el Pràctiques, el primer set no vam poder sumar gaires punts però el segon vam lluitar fins a l’últim punt i va estar molt igualat.


Les jugadores més grans de l’escola en la categoria Cadet-Juvenil van remuntar un marcador advers, treballant punt a punt i rectificant les errades del primer set per acabar guanyant el partit 2-1.