En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Jornada Esportiva 07-04-2018.

El passat dissabte, dia 7 d’abril, els equips de futbol sala i voleibol extraescolars del col·legi Lestonnac van jugar el partit corresponent a la fase participativa 2 que organitza el Consell Esportiu del Segrià. 



FUTBOL SALA

L'equip de categoria prebenjamí, formats per alumnes de 1r i 2n d'EP, va guanyar 7-2 contra el Claver, amb molt d’encert de cara a porteria, i cal descartar el nostre porter en les primeres jugades, que va fer que l’equip es distanciés. 

L'equip benjamí A va elaborar un partit poc atractiu, però efectiu, ja que va marcar fins a 6 gols tot amb una merescuda victòria. L’altre equip, benjamí B no va poder jugar el seu partit contra l’escola Joc de la Bola B degut al mal temps ja que es es van anular alguns partits exteriors. 

El nostre equip aleví, format per alumnes de 5è, va ser molt superior; però la falta d’encert i l’efectivitat dels Maristes va fer que perdessin el partit. 

L’equip aleví, format per alumnes de 6è d' EP, va disputar un partit molt còmode on es va gaudir de moltes ocasions, però va preferir fer un joc més d’equip per tal de no subestimar al rival. Al final el resultat va ser de 6-1. 


VOLEIBOL

L'Aleví B mixt va jugar contra el Sant Jaume, on es va aconseguir un bon resultat degut a un gran joc i on es va perdre per la mínima el segon set. 

L’aleví A femení va disputar un partit molt emocionant, on van aconseguir guanyar un set contra el Pràctiques i l’altre es va escapar per la mínima, al tie-break. Un bon servei dels contraris va fer que guanyessin el partit, però vam estar molt satisfets dels resultats dels dos equips. 

Les jugadores més grans de l’escola, en la categoria cadet-juvenil de voleibol, van tornar a guanyar, aquest cop contra el Sant Jaume, un equip mixt. El gran joc d’equip ens va permetre guanyar el primer set però la precipitació per acabar les jugades del segon set ens va fer cometre errors i vam anar al tie-break, on l’equip ja mes calmat va acabar guanyant el set 15-13, i el partit 2-1.