En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Jornada Esportiva 10-03-18.



El passat dissabte dia 10 de Març els equips de futbol sala i voleibol extraescolars del col·legi van jugar el partit corresponent a la Fase Participativa 2 que organitza el Consell Esportiu del Segrià.

FÚTBOL SALA

L’equip de categoria pre-benjamí, formats per alumnes de 1r i 2n d’EP, va guanyar 3-2 contra els Til·lers, un partit molt emocionant fins al final on vam acabar guanyant degut al gran joc col·lectiu.

L’equip benjamí A (formats per alumnes de 3r i 4t d’EP) va elaborar un partit poc atractiu, però efectiu, ja que va marcar fins a 6 gols tot amb una merescuda victòria. L’altre equip, Benjamí B no va poder jugar el seu partit contra l’escola Joc de la Bola B degut al mal temps i es van anular els partits exteriors.

El nostre equip aleví, format per alumnes de 5è d’EP, no es va poder disputar el partit contra l’escola Joc de la bola, degut al risc de lesió dels jugadors a causa del mal temps. L’equip aleví, format per alumnes de 6è d’EP, va perdre el seu primer partit de  la temporada 3-6 contra l’escola Alba a causa de les moltes baixes que va patir aquest cap de setmana; tot i així, van tenir ocasions per empatar o fins i tot guanyar el partit.

VOLEIBOL

L’equip Aleví B mixt va disputar un triangular contra el claver que va estar molt igualat fins al final dels dos sets però el seu servei va fer que guanyessin per nomes 3 punts de diferencia, en el segon partit del triangular contra el practiques B mix van sortir molt motivades degut al gran partit realitzar i vam aconseguir fer el doble de punts que en l’anterior partit contra ells.

L’aleví A femení va jugar el seu partit contra el Cecell, on el nostre equip va plantar cara durant els dos sets però el seu servei tens al fons de la pista ens va fer molts punts i van acabar guanyant el Cecell 2-0.

Les Jugadores mes grans de l’escola en la categoria cadet-juvenil de voleibol van jugar contra el Claver on les nostres jugadores van jugar molt bé el primer set amb un bon servei i definint en els contraatacs i durant el segon set van tenir paciència per remuntar el set i acabar guanyant 2-0.