En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Jornada Esportiva 16-12-17.

                                                    




El passat dissabte 16 de desembre els equips de futbol sala i voleibol extraescolars de l'escola van disputar l’últim partit del 2017 que organitza el consell esportiu del Segrià. 

L'equip prebenjamí de futbol sala, formats per alumnes de 1r i 2n d' E.P, van guanyar 3-2 contra els Maristes, degut a l’encert de tot l’equip, tant en defensa com atac. 

Els equips de categoria benjamí, formats per alumnes de 3r  4t d' E.P, van jugar un partit molt atractiu contra l’escola la Mitjana i van acabar guanyant 9-3. 

El nostre equip aleví, format per alumnes de 5è, va disputar un triangular, el primer partit contra la Mitjana va guanyar 10-5 dominant tota l’estona però es van relaxar en la segona part. A continuació, van jugar contra Pas a Pas, on van jugar molt bé però el cansament i el poc encert de cara a porteria va fer decantar el partit 1-5 per l’escola Pas a Pas. 

L’equip aleví, format per alumnes de 6è de E.P, va disputar un partit molt complicat contra el Pràctiques. Es van endur el partit 4-3 dedicant la victòria al Pau que no va poder assistir. 

                                                      

L'equip de voleibol Aleví B va jugar amb 3 tocs i bon servei però el partit el va guanyar el Pràctiques 2-0. L’aleví A, format per les  noves incorporacions, es van enfrontar contra un equip molt consolidat, vam aixecar moltes pilotes però casi totes les tornaven, així que el St Jaume va guanyar el partit 2-0. Les jugadores més grans de l’escola en la categoria cadet-juvenil de voleibol van perdre el primer partit del triangular contra l’Episcopal però van aixecar moltes pilotes difícils, a continuació amb la motivació ben alta van jugar contra el Cecell que poc punts va fer degut al nostre servei i a l’organització de l’equip.