En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Jornada Esportiva 19-05-18.



El passat dissabte dia 19 de març, el Consell Esportiu del Segrià va anular tots els partits de futbol sala exterior i els equips de Lestonnac no van poder jugar.

Voleibol d’EP.

L’Aleví B - mixt va disputar un partit molt emocionant contra un adversari amb molta experiència en la categoria, però els nostres van estar al nivell ja que van retornar moltes pilotes inclús algunes fent 3 tocs però el seu servei va acabar decantant el partit per l’Alpicat (0-2).

L’aleví A  va disputar un triangular contra el Balàfia i el Claver. Dos equips ben formats, on les nostres jugadores van intentar plantar cara però el seu servei de mà alta potent i els seus remats de 3r tocs ens va dificultar molt tornar les pilotes però, en cap moment, es van rendir i van jugar fins al final, on cal destacar els nostres serveis ja que vam fallar poquets.

Voleibol d’ESO i BAT.

Les Jugadores més grans de l’escola, en la categoria cadet-juvenil, van tornar a guanyar aquest cop contra l’Alpicat per 2-0, amb un primer set molt equilibrat en defensa i atac. En canvi, en el segon set es van relaxar i es van haver de posar les piles per acabar guanyant 26-24 amb un partit molt emocionant fins a l’últim punt.