En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Jornada de MiniAtletisme.




El passat dissabte dia 17 de març , 40 alumnes de 1r a 4t de primària del col·legi van participar en la  jornada de Miniatletisme organitzada pel Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida a la pista municipal d’atletisme de les Basses d’Alpicat, a la qual ha assistit més de 650 els nens i nenes d’una trentena d’escoles de Lleida.

Al llarg d’aquesta matinal esportiva, els alumnes participants han gaudit de  diverses proves atlètiques: curses, salts i llançaments, semblants a les clàssiques de l’Atletisme adaptant-se, però, a les possibilitats físiques dels miniatletes, tenint en compte que tots ells tenen una edat compresa entre els 6 i 10 anys.

La Comissió d’activitats esportives extraescolars, així com l’equip docent d’educació física del centre qualifica molt positivament aquesta experiència dirigida a promoure la pràctica esportiva de l’atletisme dels nens i nenes de totes les escoles de la nostra ciutat. Tanmateix, agrair la bona tasca realitzada per part de l’equip d’atletes del Club Lleida Unió Atlètica, responsables de la dinamització de les activitats, així com la participació i col·laboració de les famílies dels alumnes participants,  en el que desitgem que aquest, hagi estat el primer de molts anys en gaudir d’aquesta magnifica activitat.