En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

La Motxilla Bioclimàtica - 4t d'ESO.

Els alumnes de la matèria optativa de Tecnologia de 4t d’ESO han treballat amb La Motxilla Bioclimàtica, un recurs didàctic per posar en pràctica l’anàlisi bioclimàtica de l’aula. Des del punt de vista pedagògic, les activitats realitzades estan plenament vinculades a l’assoliment de les competències de l’àmbit cientificotecnològic.

Amb aquest material l’alumnat ha après aspectes curriculars de forma dinàmica i propera a la realitat quotidiana. Per fer-ho, han disposat dels instruments de mesura  inclosos a La  motxilla bioclimàtica, que permeten fer una auditoria bioclimàtica a l’aula, amb material relacionat amb l’eficiència energètica, climàtica i de qualitat de l’aire coneixements en matèries d’energia i medi ambient, fomentant l’aprenentatge de les ciències i la tecnologia en qüestions com l’eficiència energètic i la salut.

Us presentem el seu producte final: un vídeo on presenten els resultats del seu treball sobre la concentració del CO2 a la seva aula. Esperem que us agradi!!!!