En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Lestonnac participa al Torneig de Salou de Futbol Sala.



Els passats dies 29, 30, 31 de març i 1 d'abril es va disputar al municipi de Salou el torneig FUTSAL CUP COSTA DAURADA 2018, on l'equip Aleví de Lestonnac s'estrenava en aquesta dinàmica de competició, ja que fins aleshores, mai havia participat en cap esdeveniment d'aquest tipus, fet que va provocar molta expectació i ganes durant els dies previs.

Lestonnac es va haver de sobreposar en tots els seus partits a l'adversitat, però alhora un gran repte per a ells, de jugar contra rivals de categoria superior. La participació en el torneig ha estat molt gratificant i molt positiva per als jugadors, pares i entrenadors de Lestonnac. On durant quatre dies han pogut aprendre i fomentar una sèrie de valors molts positius que ens brinda l'esport i que els jugadors de Lestonnac han aprofitat al màxim, al mateix temps que practicaven l'esport que més els hi agrada i captiva que és el futbol sala.

Jugadors de l’equip alevi de Lestonnac: Alejandro Cristobal, Oriol Perramon, Alex Casals, Xavier Casals, Manel Bringue, Hector Raidó, Daniel Horcajada, Guillem Gomez, Albert Andreu.

Entrenadors /Coordinador: Roger Pelegri i Oriol Castillón.