En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Mites i realitat sibre el món del tatuatge - 3r ESO.



El passat dijous 14 de juny els alumnes de les optatives “Fem llengües” i “Empreneduria” de 3r d’ESO van rebre la visita de l’Ester Sans i el Gerard Valls, propietaris de l’estudi Tits and Tats tattoo de Lleida. Durant la seva xerrada van explicar-nos en què consisteix l’ofici de tatuador, quins prejudicis hi ha sobre aquest àmbit professional o, en general, sobre les persones que porten tatuatges, de quina manera ells van traslladar la seva idea de negoci a la realitat i els reptes i les dificultats que van viure en el procés d’emprenedoria. Pel que fa al vessant creatiu, l’Ester va mostrar-nos com neix un disseny i el procés que segueix des de la idea inicial fins que queda tatuat a la pell del client. També ens va explicar com ha canviat la professió en els últims anys gràcies a les noves eines de disseny digital.

Els alumnes van poder preguntar obertament tots els seus dubtes i curiositats: De què depèn el preu d’un tatuatge? Quin és el disseny més estrany que us han demanat? Què passa si em faig una ferida sobre la pell tatuada? Com feu servir les xarxes socials per a difondre el vostre negoci? Quin va ser el moment més complicat a l’hora de tirar-lo endavant?... Els convidats van resoldre totes aquestes i moltes altres qüestions amb un punt de vista rigorós i alhora molt proper i atractiu per als nois i noies de la nostra escola. Moltes gràcies i fins a la propera!