En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Representació teatral “Landscape” – 2n ESO.

El dia 22 de març els alumnes de 2n d’ESO van assistir a la representació teatral de l’obra “Landscape” a càrrec d’alumnes de l’Aula de Teatre de Lleida al Teatre Municipal de l’Escorxador. Aquesta activitat ha estat organitzada des de l’Àrea de Cooperació Internacional, de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat , conjuntament amb la companyia de Teatre Petiestable de la companyia de Teatre Petiestable de Lleida.

A continuació mostrem l’opinió sobre l’obra de l’alumna Raquel Castells de 2n d’ESO B:

“El dimecres 22 de març vam realitzar una excursió al teatre escorxador per una obra sobre l’actual guerra de Síria , un tema que ens preocupa a tothom ja que és un fet del segle XXI .

L’obra barrejava cançons i balls per a què el públic posés tota la seva atenció. Els meus companys i jo quan vam sortir de l’obra havíem coincidit de que ens havia encantat i impressionat. Durant tota la sessió estàs en tensió i atent, perquè t’absorbeix tota la teva ment.

L’escenografia de l’obra estava assolida , ja que sol obrir el teló , ja t’endinsaves a un camp de concentració amb una fosca boira que arribava al públic. Els actors ho feien molt bé per la seva edat, ja que ballaven, cantaven i actuaven. En conclusió , és una obra amb un tema actual i fresca , que hauria de veure tothom per extraure el significat de refugiat i com podem ajudar nosaltres.

Particularment em va impactar moltíssim, perquè nosaltres no sabíem res, sol el tema, però que uns nens expliquin un tema tan difícil trobo que és magnífic , ja que la guerra pot afectar a tothom de qualsevol edat.”