En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Santa Joana 2015.

El passat dia 15 de maig, vàrem celebrar la festa de Santa Joana, patrona de la nostra escola, on vàrem gaudir de diverses activitats segons les etapes. A continuació podeu veure una mostra de les mateixes.


Els alumnes d'Educació infantivam visitar la capella i vam fer l'ofrena floral a la imatge de Santa Joana. A la tarda, vam participar en diferents tallers: pintar-se la cara, ball, etc. Vam gaudir del ball de la geganta, i per refrescar-nos, vam menjar un gelat.






Els alumnes d'Educació primària vàrem participar en diverses activitats, com la visita a la capella i celebració de l'eucaristia, o activitats diverses relacionades amb Santa Joana (visionat del conte, realització de dibuixos, etc...) i  xocolatada. També vàrem poder gaudir d'un concert a càrrec dels mateixos alumnes d'Educació primària de l'escola.

Aprofitem a tots i totes per felicitar-los!!







Per últim, els alumnes d’ESO vam participar en diferents activitats esportives al pavelló Onze de setembre, competint i alhora commemorant així el Memorial Miquel Falceto Monné. Van fer competicions de futbol, bàsquet i voleibol. A la tarda, vam fer la corresponent entrega de premis, també diversos i divertits tallers, i vam acabar la festa amb una xocolatada!