En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Santa Joana 2017.




El passat 15 de maig la nostra escola vam estar de festa, vàrem celebrar la festivitat de la nostra fundadora Santa Joana de Lestonnac. 

Tota la comunitat educactiva hi va participar, els més petits van fer ballar la geganta al pati i van fer l'ofrena de flors; a la tarda, van poder participar en uns tallers molt divertits que van preparar les mateixes senyoretes. 



Els alumnes de primària van gaudir del concert que alguns companys van preparar amb molta il·lusio, desprès van menjar coca amb xocolata i, a la tarda, van participar en les cucanyes que havien preparat els alumnes de sisé. 



Els alumnes d’Educació secundària i 1r de Batxillerat van realitzar durant tot el matí el torneig Memorial Miquel Falceto al pavelló 11 de setembre. Va participar tot l’alumnat de secundària als diferents partits de vòlei, futbol i bàsquet. Enhorabona a tots per participar felicitar als guanyadors i agrair las alumnes de 1r de batxillerat per l’organització. 

A la tarda, es va fer l' entrega de premis.