En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

X Marató de lectura de Sant Jordi


Un any més, i de forma ja tradicional, s´ha celebrat la Marató de lectura continuada de Sant Jordi al col.legi Lestonnac.
Aquest any, la iniciativa arriba a la seva desena edició, fita prou important i que ens omple de satisfacció i orgull.

Per a aquesta edició, hem llegit i treballat l'escriptor Antoine de Sanit-Exupéry, i principalment la seva obra mestra El Petit príncep.
Com a novetat per a aquesta edició, hem llegit en diversos idiomes, ja que aquesta obra està traduïda a moltes llengües.
La lectura en llengua catalana, castellana, francesa, anglesa, alemanya, aranesa..., ha estat una realitat al llarg de tota la jornada.

Com ja és habitual, s´ha dut a terme un acte central, a mig matí, que ha comptat amb la participació de les màximes autoritats de Lleida, que han donat rellevància a l'acte amb la seva presència.
Al llarg del dia, i de forma ininterrompuda, alumnat, famílies i amics habituals de l'escola han participat en aquesta nova edició, que ha resultat un nou èxit.

Gràcies a totes i a tots els qui ho han fet possible.
Lestonnac amb la cultura, la llengua, la lectura i les tradicions!