En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Espais 2017/2018

Recull el programa d’activitats extraescolars per al proper curs, amb l’objectiu de donar-vos a conèixer el conjunt d’activitats que el nostre centre realitzarà fora de l’horari escolar al llarg del curs.


Benvolgudes famílies.

Un any més, des de la Comissió d’Activitats de l’escola, us presentem la Revista Espais 2017-2018, que recull el programa d’activitats extraescolars per al proper curs, amb l’objectiu de donar-vos a conèixer el conjunt d’activitats que el nostre centre realitzarà fora de l’horari escolar al llarg del curs.

El col.legi Lestonnac “L´Ensenyança”, en el seu propòsit d’incidir en la formació integral de l’alumne, entén que aquestes activitats esdevenen el marc idoni per educar en valors i actituds, ajudant els infants i adolescents a personalitzar-se, alliberar-se i socialitzar-se.

Les activitats extraescolars faciliten l’adquisició d’hàbits i destreses que complementen sòlidament el treball realitzat a l’escola.

Voldríem deixar clar que totes les activitats no són definitives, pot haver-hi variacions i potser deficiències que caldrà anar esmenant a poc a poc.

Cal també tenir present la manera amb què s’estructuren: activitats esportives i lúdiques; procurant que hi tinguin cabuda totes les edats i grups que conformen la nostra comunitat educativa. Desitgem que alumnes i pares esdevinguin veritables protagonistes d’aquest projecte.

Aquest programa pretén ser un material bàsic d’ajut anual, per tal de saber-ne totes i cadascuna de les activitats.

Encoratgem a conservar-lo, per tal d’utilitzar-lo com a eina de treball durant aquest curs.

Ara és el moment d’elegir i d’inscriure’s. Sempre podem fer arribar les idees i suggeriments que tinguem per complementar i millorar les activitats.

Esperem que aquest programa sigui una eina educativa que complementi la formació dels seus fills i filles.


Restem a la seva disposició per a qualsevol dubte, consulta o aclariment a través dels canals habituals.

Gràcies per fer-nos confiança.

Comissió d'Activitats Extraescolars.


Accedir al Document REVISTA ESPAIS 2017-2018.