En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Preinscripcions per al curs 2020-2021

Preinscripcions 2020-21


Benvolgudes famílies,

Els informem que, seguint la previsió del calendari oficial establert, ben aviat restarà obert el període oficial de preinscripcions i posteriors inscripcions als centres escolars de cara al curs 2020-2021.

Tot i això, donada la situació excepcional que estem vivint, els informem que el Departament d’Educació ajorna tots els procediments i tràmits que són de la seva competència, a causa de l’entrada en vigor del Reial decret 463/2020, pel qual es declara l’estat d’alarma pel COVID-19, que preveu la suspensió dels terminis administratius en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Els tràmits i procediments es reprendran quan el Reial decret, i les possibles pròrrogues, quedin derogats.Així doncs, el Departament d’Educació ajorna tots els tràmits relacionats amb el procediment de preinscripció i matriculació de l’alumnat de tots els ensenyaments, en totes les etapes.

El Departament està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació es puguin dur a terme amb totes les garanties. Al mateix temps, es treballa per tal d’adequar els tràmits pensant en les circumstàncies actuals.

D'aquesta manera, restem a l'espera de novetats, de les quals els mantindrem informats, sobre el nou calendari d’actuacions establerts i els passos convenients a seguir, tant aviat com sigui possible.

Mentrestant, poden consultar la disponibilitat de places escolars o tot allò que pugui resultar del seu interès, contactant per correu electrònic. Quan la situació pugui retornar a la normalitat, els recordem que no tenim per costum dur a terme jornades de portes obertes.

Aleshores, si encara no ho han fet, si ho desitgen, els rebrem i atendrem de forma personalitzada.

Disposem de:
  • Llar d'infants - P2.
  • Educació infantil.
  • Educació primària.
  • Educació secundària.
  • Batxillerat.

Les nostres dades de contacte habituals són:

Col.legi Lestonnac L'Ensenyança
Avda. Prat de la Riba, 38
25008 Lleida
973 231 304

administracio@lestonnaclleida.cat

secretaria@lestonnaclleida.cat

També poden consultar el lloc web del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.


Moltes gràcies! Restem a la seva disposició.

Lestonnac Lleida.