En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Acte de record i homenatge a la sra. Maria Jesús Cabau.




Lestonnac Lleida va celebrar el dijous dia 21 de novembre un emotiu acte de record i homenatge a la sra. Maria Jesús Cabau, exdirectora de l'escola al llarg de 25 anys.
L'acte va constar de dues parts. En una primera, es va celebrar una eucaristia a la capella de l'escola. Aquesta celebració coincideix amb la festivitat de la Verge Nena, festa molt arrelada a l'escola per Santa Joana de Lestonnac. En una segona, a la sala d'actes, es va celebrar un acte institucional on es va repassar la seva trajectòria professional, personal i familiar a través de diverses lectures, parlaments i projeccions audiovisuals.

L'acte va comptar l'assistència de la família, representants de la Companyia de Maria, la xarxa laïcal, la FISC, membres de la comunitat educativa, cooperativa de l'escola, companys i companyes, famílies, amics, coneguts, representants d'entitats i administracions..., que van voler retre un darrer homenatge a la seva estimada figura i valuós llegat.

Tot plegat, carregat d'agraïment i emotivitat.