En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Auxiliar de conversa a l'escola

Donem a la benvinguda a l'escola a la Helen McGuiness, l'auxiliar de conversa en llengua anglesa que, a partir d'avui, compartirà el dia a dia de l'escola amb tota la comunitat educativa.


La seva aportació i la seva tasca de suport, acompanyant les teachers de l'escola a les seves classes, esdevindrà de gran ajuda i ens ajudarà a treballar millor l'apartat oral de la llengua anglesa.
La Helen intervindrà, al llarg del curs, en major o menor mesura, en totes les etapes educatives de l'escola, potenciant la parla i comprensió de la llengua anglesa.
D'aquesta manera, i juntament amb altres mesures, afavorim el desenvolupament del Pla d'escola multilíngüe.
A poc a poc, la Helen s'anirà integrant i coneixent la nostra escola Lestonnac.


Diverses famílies de l'escola, al llarg del curs, es fan càrrec de la seva acollida.

 

Per la nostra part, només ens resta dir-li:

Welcome to Lestonnac, Helen!

 

De la mateixa manera, aquestes són les seves primeres paraules:

Hello!  My name is Helen McGuinness and I will be your conversation assistant in your English classes here at school for the year. 

I have come here from London, where I have lived for the past five years.  I studied at London South Bank University, which is close to London Bridge.

Before I came to Spain I was living in Bow, which is very close to Stratford, where the London 2012 Olympic Games were held.  It was a very exciting time to be living in London!

I have come over to Spain to enjoy living in a different culture and hopefully to try to learn Spanish.  At the moment I know very little!  I look forward to meeting you all!


Helen.