En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Batxillerat Dual Internacional. American High School Diploma.

Batxillerat Dual Internacional.
American High School Diploma.


A partir del curs vinent, l’escola ofereix aquesta nova possibilitat al nostre alumnat d’Educació secundària i Batxillerat. 
Un projecte per tal de poder cursar el Batxillerat amb la dualitat americana internacional. 
Una experiència acadèmica i personal, exigent però apassionant, amb una aposta més per la llengua anglesa.
En breu, durem a terme la reunió informativa i de presentació i obrirem el període amb possibilitat d’inscripcions.




En la missió d’aprofundir i potenciar el multilingüisme des de l’escola i gràcies al conveni signat amb Academica Corporation –la principal institució escolar i educativa dels EUA i creadora del programa internacional de doble titulació “Diploma Dual”– volem oferir al nostre alumnat la possibilitat de cursar el Batxillerat Dual InternacionalAmerican High School Diploma.

Mitjançant aquest conveni, des de l’escola s’ha implementat per a l'alumnat a partir de 3r d’Educació secundària que ho desitgi el programa de doble titulació de Batxillerat espanyol i estatunidenc.

Gràcies a aquest programa, el nostre alumnat podrà estar matriculat a l’escola i simultàniament en una High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa Diploma Dual es realitza 100% online. L'alumnat haurà de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant l’Educació secundària i el Batxillerat que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l’escola, els farà aconseguir, a més de la titulació de Batxillerat espanyol, la titulació de High School dels Estats Units. 
Des de l'escola s'ofereixen els recursos necessaris i es garanteix el seguiment i acompanyament acurat de l'alumnat i la família per part de professorat de referència assignat, que es fa responsable de la seva tutorització, comunicació, supervisió de tasques, ajuda acadèmica i pedagògica, contacte amb el professorat estatunidenc, etc...

Són molts els valors i els avantatges que el programa Diploma Batxillerat Dual Internacional aporta als nois i les noies, entre els quals destaquen tres objectius principals:
 
• Immersió lingüística:
100% en anglès –currículum, professorat...– en un entorn d’estudi i treball.
• Immersió tecnològica:
100% online, amb plataformes, eines, comunicacions, etc.
• Immersió personal:
Gestió, esforç, responsabilitat, organització i maduresa de l’alumne en l’estudi i el treball.

Confiem que aquesta nova iniciativa sigui del vostre interès i us esperem a la reunió que convocarem en breu. 
Aprofitem per adjuntar-vos diversos enllaços perquè ja tingueu informació prèvia sobre el programa Diploma Dual:

• Lloc web: 
• Vídeo explicatiu:
• Testimonis: ">


Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.
Moltes gràcies. 


La direcció del centre.