En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

“Challenge” – Educació infantil, Educació primària i ESO.



“Challenge” és una activitat en forma de projecte que tot l’alumnat d’Educació Secundària ha dut a terme al llarg del segon trimestre. Es tracta d’un treball interdisciplinari, que aquest curs han dedicat a la solidaritat, tot pretenent educar i conscienciar especialment en aquest valor. D’aquesta manera, treballant amb una metodologia diferent en tot el conjunt d’àrees i alhora van fomentar la sensibilització solidària. A partir d’una visita a una entitat de caire social i solidari, l’alumnat va endegar aquest projecte, que van preparar amb molta il·lusió.

Tot plegat, va cloure amb un seguit d’activitats on l’alumnat d’educació secundària va preparar diferents tallers i activitats per a nens i nenes de la Llar d’Infants, l’Educació Infantil i l’Educació Primària. Els nens i nenes van fer uns tallers amb diferents materials i se’ls va obsequiar amb una “panyoleta” commemorativa.

A la tarda, van tirar endavant una fira solidària, amb paradetes d’exposició i informació referent als diferents projectes treballats i preparats.

Tot seguit adjuntem les fotografies que van fer els alumnes d’ESO durant la realització dels tallers amb els alumnes d’Educació Infantil i d’Educació Primària.  


EDUCACIÓ INFANTIL


EDUCACIÓ PRIMÀRIA