En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Colònies 2014 - Astronautes.


Des de dijous i fins a diumenge, està en marxa el segon torn de Colònies 2014 de Lestonnac, ambientades amb la temàtica Astronautes, i adreçada a nens i nenes d'Educació infantil i cicle inicial d'Educació primària, a Rocallaura.
Tot funciona correctament i s´ho estan passant molt i molt bé...!

El primer dia a la casa de colònies ha estat molt divertit. Primer hem desfet maletes i ens hem fet el llit. A la tarda, hem fet activitats a la piscina. I a la nit, ja hem estrenat les llanternes en un joc ben entretingut: buscar els diferents planetes que haurem de visitar en aquests dies.




Avui divendres, els astronautes entremaliats ens han despertat amb la cançó del Bon Dia. A mig matí, xino xano hem anat al poble de Rocallaura i hem dinat uns entrepans molt bons. A la tornada, hem trobat unes peces de l'abecedari dels marcians que ens serviran en el nostre viatge pels diferents planetes. I a la nit, cinema per relaxar-nos i recuperar forces!!!

 



Ja hem arribat a la recta final. Avui hem fet un taller de l'espai i a la tarda una gran batalla amb aigua i pintura; tots hem quedat bastant bruts però ens ho hem passat molt bé!! Els monitors ens han preparat una mena de tobogan i desprès un bany a la piscina.
Desprès dutxes per posar-nos tots molt guapos i guapes, ja que avui tenim una Festa de Gala.

I demà ja venen els pares!!!