En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Colònies 2019: Somni d'una nit d'estiu.


Ja hem arribat a la casa de colònies! Els acampats i les acampades es van instal·lar a la casa de colònies el Xaloc i van conèixer al senyor Rabiut.

La corporació Origen ha realitzat una sèrie de proves per tal d’accedir a la corporació, les proves PAO. Tot i que no ha estat fàcil tothom ha aconseguit entrar i formar part de la plantilla de treballadors i treballadores d’aquesta corporació.

El sr. Dimitri, president d’Origen, va explicar la missió per la qual ens ha contractat. Aquesta consisteix en entrar dins dels cervells de les persones durant la fase REM i canviar els seus pensaments a través dels somnis, d’aquesta manera, aconseguirem que el sr. Rabiut no vulgui destruir totes les editorials del planeta.

Durant l’activitat de nit van aconseguir accedir al cervell del sr. Rabiut gràcies als nanorobots i , arribar a l’hipotàlem. Quins seran els records i somnis dels propers dies...?