En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Distincions Proves d’Accés a la Universitat 2018

Set alumnes de Batxillerat de Lestonnac Lleida, han estat guardonats i guardonades amb la Distinció extraordinària de les Proves d'Accés a la Universitat 2018.
Són la Meritxell Aluja, la Marta Badia, l'Alex Coral, l'Adriana Garcia, la Joana Giribet, la Casiana Simon i també la Maria Ciria, que ha obtingut a més a més la qualificació més alta de tota la província de Lleida. Una d'elles no ha pogut assistir a l'acte.
Aquesta fita extraordinària situa l'escola aquest cop com a primera de Catalunya, amb qüestió percentual per l'alta proporció d'alumnat.

L'acte d'entrega de les distincions s´ha dut a terme el divendres, dia 20 de juliol, a l'Auditori de Barcelona. Ha estat presidit pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, sr. Quim Torra, i l'Honorable Consellera d'Empresa i Coneixement, sra. M. Àngels Chacón, i ha reconegut a tot aquell alumnat de Catalunya que, en les Proves d'Accés a la Universitat 2018, ha obtingut una qualificació superior a 9,00 punts.

Les famílies i la direcció del centre han acompanyat el nostre alumnat en un acte emotiu i solemne.
Enhorabona!