En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

El Club Bàsquet Pardinyes al col·legi Lestonnac.



El passat dijous, dia 10 d'octubre, els alumnes del col·legi Lestonnac van rebre la visita del Club Bàsquet Pardinyes a l’escola. Jugadors del primer equip com Davis  Wendell, Adrià Duch i Raúl Lobaco, juntament amb el president del club Jordi Mauri han fet passar un dia inoblidable als alumnes de quart de primària, en el que han tingut l’oportunitat de preguntar totes les seves curiositats i compartir experiències amb els seus ídols del bàsquet. 

A més, tots els alumnes del centre han estan invitats a presenciar, de forma gratuita, el partit del dissabte dia 12 d'octubre a les 19:15 hores al Barris Nord entre el CB Pardinyes i el Menorca. Amb aquesta invitació els alumnes de l'escola i els seus acompanyants menors de 12 anys tindran l'entrada gratuïta. Pel que fa als acompanyants majors de 12 anys, podran adquirir, la seva entrada ensenyant el val a les taquilles del pavelló per un preu de 2 €.

A més, la comissió d’activitats extraescolars esportives del centre ha renovat el conveni de col·laboració amb el club de bàsquet CB Pardinyes, amb el propòsit de seguir fomentant la pràctica d’activitat física, a través de diverses iniciatives tant educatives com esportives portades a terme entre ambdues entitats.