En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

El col·legi Lestonnac participa en la jornada de Miniatletisme

El passat dissabte dia 13 de novembre, un grup de 27 alumnes de 1r a 4t curs d’educació primària del col·legi Lestonnac l'Ensenyança van participar en la jornada de Miniatletisme organitzada pel Servei d'Esports de l'Ajuntament de Lleida a la pista municipal d'atletisme de les Basses d'Alpicat, a la qual ha assistit més de 600 els nens i nenes d'una trentena d'escoles de Lleida.

Al llarg d'aquesta matinal esportiva, els alumnes participants han gaudit de diverses proves atlètiques: curses, salts i llançaments, semblants a les clàssiques de l'Atletisme adaptant-se, però, a les possibilitats físiques dels miniatletes, tenint en compte que tots ells tenen una edat compresa entre els 6 i 10 anys.

La Comissió d'activitats esportives extraescolars, així com l'equip docent d'educació física del centre Lestonnac l'Ensenyança qualifica molt positivament aquesta experiència dirigida a promoure la pràctica esportiva de l'atletisme dels nens i nenes de totes les escoles de la nostra ciutat (veure FOTOS). Tanmateix, agrair la bona tasca duta a terme per part de l'equip d'atletes del Club Lleida Unió Atlètica, responsables de la dinamització de les activitats, així com la participació i col·laboració de les famílies dels alumnes participants. 

Lestonnac també és esport.