En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

“Els Jocs Olímpics a l’antiga Grècia” – 1r ESODurant la primera quinzena de febrer, els alumnes de primer d'ESO han participat en un projecte interdisciplinar que ha relacionat continguts de les matèries d'Educació física, Educació visual i plàstica i Geografia i història per conèixer de manera més completa com eren les celebracions dels Jocs Olímpics a l'antiga Grècia.

Durant uns dies, els nois i noies han investigat quines eren i com s'executaven les proves atlètiques d'aquell temps i les han posat en pràctica durant les sessions d'Educació Física. També han aprofundit en tots els aspectes que es relacionen amb aquestes celebracions esportives (culte a les divinitats gregues, art ceràmic, escultura, organització social, etc.) i han contrastat aquesta informació amb els Jocs Olímpics moderns. Durant les sessions d'Educació Visual i Plàstica han preparat els atributs de les divinitats, l'escenografia i les corones de llorer per als vencedors. La cloenda del projecte ha consistit en la celebració d'unes Olimpíades clàssiques a l'escola el dia 21 de febrer, coincidint amb la festa de Carnaval. No hi ha faltat de res: divinitats de l'Olimp, encesa de la flama olímpica, jurament dels atletes, competició atlètica entre les polis d'Alfatenes (1A) i Betandria (1B) i acte de clausura.

Aquí podreu veure les fotos.