En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Ens adherim al Pacte Educatiu Global



Fem pública la nostra adhesió al Pacte Educatiu Global, sumant-nos així a la crida feta pel Papa Francesc a totes les persones de bona voluntat.
El 15 d'octubre de 2020 el Papa Francesc va tornar a abordar el tema de l'educació, central en el seu ensenyament i diàleg amb el món.

Apostem per generar el canvi a escala planetària perquè l'educació sigui creadora de fraternitat, pau i justícia; reptes cada vegada més urgents en aquest any extraordinari de sofriment per la pandèmia de Covid-19 en el qual s'ha produït també una crisi educativa sense precedents.
Ens adherim amb el que som i fem, des de les nostres plataformes i projectes educatius perquè està en la nostra essència.

  • Posar la persona al centre: ho fem estenent la mà perquè sabem educar en la vida per a la vida.
  • Activar les millors energies: ho fem sense apagar la flama que Déu ha encès en el nostre cor.
  • Educar el servei de la comunitat: ho fem des d'un Projecte Comú, sabent que és una relació que acompanya, integra i fa créixer, perquè no totes calcem el mateix peu.

En el seu missatge, el Papa ens torna a recordar que "educar és un acte d'esperança que des del present, mira el futur". Insisteix que cal promoure un nou tipus d'educació, que permeti superar l'actual globalització de la indiferència i la cultura del descart.

També és al cor dels Objectius de Desenvolupament Sostenible el reconeixement que l'educació de qualitat per a tots sigui la base necessària per a protegir la nostra llar comuna i fomentar la fraternitat humana. El ODS 4 ens compromet a tots a "garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat, com així mateix promoure oportunitats d'aprenentatge durant tota la vida, i això per a tots".
El pacte global per a l'educació i els ODS treballaran junts per la civilització de l'amor, la bellesa la unitat i la justícia.

Lestonnac Lleida, juntament amb la Companyia de Maria, preocupats pel futur de les noves generacions ens sentim responsables en la construcció d'un món millor, mirem a el futur amb esperança i ens sumem a el Pacte Educatiu Global.