En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Escola amiga del Museu de Lleida

Som Escola amiga del Museu de Lleida.
Signem el conveni de col·laboració amb el museu de la nostra ciutat. Una oportunitat d'endinsar-se encara més en el món de la cultura i dur a terme projectes educatius i culturals molt interessants.
Un valor afegit més per a la nostra escola, que aposta per projectes transversals de qualitat, que aporten aspectes complementaris a l'educació dels nens i nenes. En aquest cas, una nova porta al món cultural i totes les possibilitats que ofereix.



L'acte de signatura del conveni es va dur a terme al Museu de Lleida, on van assitir el sr. Josep Giralt, director del Museu de Lleida, i el sr. Ramon Cortés, president del Consell Rector de la Cooperativa de pares i mares de l'escola, acompanyat pel director, sr. Josep Tarragó.
Al llarg del curs que finalitzem ja hem dut a terme algunes col·laboracions pedegògiques, que d'ara en endavant es veuran reforçades i ampliades.