En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Felicitem el Nadal a les famílies - EP.




Per tal de felicitar el Nadal a les famílies, els alumnes d'educació primària van preparar una felicitació molt especial.

Per fer-ho, han treballat molt per tal de preparar les seves pròpies disfresses i assajat les coreografies per tal d'oferir un gran espectacle.

Els diferents objectes i personatges del Nadal estaven enfrontats entre ells. Personatges tan peculiars com el Pare Noel i Rudolf, els Reis d'Orient i els camells, el tió de Nadal i el bastó o fins i tot elements tan peculiars com la sopa, els canelons, els polvorons, els torrons, el pessebre, l'arbre de Nadal... tots ells estaven de mal humor! Però això no va ser cap problema, ja que gràcies a la màgia de les estrelles van caviar el seu punt de vista i l'actitud positiva va fer que busquessin les coses que els unien i junts van passar un Nadal ple de felicitat.