En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Fem panellets - 2020

Aquest curs, malgrat les restriccions Covid, hem mantingut la tradició de fer panellets a l'escola. Amb totes les mesures establertes, hem dut a terme aquesta activitat tan tradicional i dolça. 
Cada curs ha fet la seva aportació a la festa tradicional, aprenent com es confecciona aquest dolç de tardor.
Es van convertir en pastissers i pastisseres, i van preparar aquests dolços tan tradicionals. 
Us facilitem la recepta per si us animeu a fer-ne a casa!


RECEPTA PER FER PANELLETS.

- 750 g. de farina d’ametlla
- 250 g. de coco ratllat.
- 600 g. de sucre glaç.
- La pell de mitja llimona.
- ½ got d’ou líquid (bric) 

Barrejar l’ametlla, el sucre i la ratlladura de la llimona, afegir el coco i l’ou líquid. Amassar bé fins a obtenir un massapà ben fi. Deixar a la nevera unes hores (fins i tot d’un dia per l’altre). Dividir el massapà en tantes parts com gustos desitgem fer.

ALTRES INGREDIENTS PER DECORAR.

Pinyons, granet d’ametlla, cafè soluble, xocolata, coco ratllat, codonyat, ametlles, avellanes... 

Desitgem que us animeu a provar-ho!!

Mireu que bé ens ho vàrem passar. GALERIA.