En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Inauguració benedicció de Santa Joana de Lestonnac

El divendres, dia 14 de maig de 2021, vam celebrar la inauguració i benedicció de la nova imatge de Santa Joana de Lestonnac a l'escola. La nova imatge, rèplica de la imatge de Santa Joana a la basílica de la Sagrada Família de Barcelona, és obra de l'escultor Francesc Carulla, i ha estat una donació de la família Ros Cortada.

A l'acte, de format senzill i amb totes les mesures covid, hi van assistir l'Excm. Sr Bisbe de Lleida Salvador Giménez, representants de les religioses de la Companyia de Maria, representants de la titularitat, la família donant i membres de l'equip de pastoral i de l'equip de direcció del centre. Tots plegats, molt agraïts, satisfets i emocionats.

Aquesta nova imatge ens acompanya des d'ara a la recepció del centre, que fa poc temps va ser remodelada. Va ser un acte emotiu i de caràcter simbòlic molt important, que a més a més va coincidir amb el dia de la celebració de Santa Joana de Lestonnac, patrona i fundadora de l'escola. Una jornada especial i bonica a la nostra escola i a moltes altres arreu del món.

Valorem i mantenim els orígens i l'ideari, amb fermesa i il·lusió.

Aquí hi trobareu imatges de la jornada.