En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Influencers per la Pau - 1 ESO

Durant la setmana de l'1 al 7 de febrer del 2021 hem exposat el projecte "Influencers per la pau” per commemorar el Dia Escolar de la No Violència i la Pau del 2021.
Aquest projecte l’hem dut a terme tots els alumnes del curs de 1r d’ESO. Hem treballat en grups de tres persones, i cada grup ha hagut d'investigar sobre la vida d'un dels 27 personatges que han contribuït a crear un món més just, pacífic i solidari. Després hem creat un pòster seguint l'estil de les publicacions de la xarxa social Instagram, amb la fotografia, les etiquetes i la biografia de cada "influencers per la pau". Amb tots els pòsters hem creat una exposició.

Per difondre el projecte a la resta de companys d'ESO, alguns alumnes del curs van gravar un vídeo com si fos un Tik Tok, animant a tothom a deixar un cor o un comentari al pòster que més els agradés durant aquesta setmana.

Amb aquest projecte hem après que gràcies a totes aquestes persones ara tenim una societat diferent, més pacífica, i que la pau es pot viure i transmetre en molts moments: amb música, esport o rialles. Ens ha agradat molt ja que em après molt sobre aquests influencers per la pau.

Text: Paula Sanrafael

Aquí podeu veure el VÍDEO i la GALERIA de fotografies de la jornada.