En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Jocs Elèctrics 2n ESO i 2n EP



Durant el primer i segon trimestre d’aquest curs, els alumnes de 2n de l'ESO hem estat estudiant, construint i aprenent els diferents tipus de circuits elèctrics que podem trobar, els elements que hi podem afegir, el sentit en què pot circular l'electricitat, etc. Tots els nostres coneixements els hem aplicat d'una manera divertida i entenedora per poder gaudir amb els més petits tot jugant. Vam formar parelles i vam decidir quina seria la millor manera perquè els alumnes de 2n de primària gaudissin tant com nosaltres d’aquesta gran experiència. En qüestió d'uns quants dies els esbossos ja els teníem acabats i ja estàvem preparats per construir els jocs. Al taller vam aprendre a elaborar els circuits que portàvem dies treballant.
El passat 14 i 19 de febrer vam presentar als alumnes de 2n de primària els nostres jocs i els  vam fer una petita explicació , i per acabar van jugar i aprendre amb els nostres circuits.

Els alumnes de 2n de primària, l’altre dia vam anar a l’ESO on vam gaudir de jocs elèctrics i ens ho vam passar molt bé. El joc que més em va agradar fou un en què hi havia uns peixos i per aconseguir-los s’havia de respondre unes preguntes de Disney.
Moltes gràcies alumnes de 2n d’ESO per preparar aquests jocs perquè poguéssim jugar.

Galeria de fotos.