En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Jornada Esportiva 03-02-18


                                                               


El passat dissabte dia 3 de Febrer, els equips de futbol sala i voleibol extraescolars van participar en el primer partit de la Fase Participativa-2, organitzada el Consell Esportiu del Segrià.


L’equip de categoria prebenjamí de futbol sala, formats per alumnes de 1r i 2n d’EP, van perdre 2-8 contra els Maristes però amb millors sensacions que en l’anterior partit.




 


L’equip de categoria benjamí, formats per alumnes de 3r i 4t d’EP, van jugar un partit molt disputat però al final del partit es va decantar per l’escola Alba, amb un resultat de 5 a 7. L’altre equip Benjamí de l’escola va empatar 6-6 contra el Claver, jugant molt bé amb unes condicions poc favorables.  




El nostre equip aleví, format per alumnes de 5è, van jugar un partit molt difícil contra l’escola Joan XXIII, amb errors defensius i sense encert a porteria que van acabar perdent 6-0.




L’equip aleví, format per alumnes de 6è d’EP, vam disputar un gran partit amb molt respecte a l’equip contrari, a causa del bon joc ens vam adelantar al marcador però en els minuts final ens van remuntar i vam acabar perdent 3-4.




Els dos equips de voleibol d’EP: Aleví B va jugar amb moltes ganes, encertat molts serveis i tornant pilotes contra el  Balàfia A que va acabar guanyant 2-0. L’aleví A, format per les  noves incorporacions, va lluitar totes les pilotes però no vam estar encertats amb el servei i el Sant Jaume va guanyar 0-2.

Les jugadores més grans de l’escola en la categoria cadet-juvenil de voleibol van jugar contra el Ronda, els dos sets van lluitar fins a final amb un servei molt potent que va fer decantar el partit per les nostres jugadores 2-0.