En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Jornada Esportiva 03-03-18.


El passat dissabte 3 de Març, els equips de futbol sala extraescolars del col·legi Lestonnac que jugaven a l’exterior no van disputar la pertinent jornada per causes meteorològiques, en canvi els equips de voleibol van disputar els partits corresponents de la fase participativa 2 que organitza el Consell Esportiu del Segrià.

L’únic equip de futbol que va jugar la jornada va ser l’equip benjamí A contra el Corbins degut a que van disputar el partit al poliesportiu de Magraners, els jugadors de Lestonnac van estar tota l’estona molt concentrats i amb moltes ganes, amb un joc molt elaborat i amb moltes ocasions de gols amb un resultat final de 8-2 per Lestonnac.

L’equip aleví A de voleibol va disputar un gran partit molt emocionant fins al final dels dos sets contra l’Alpicat, però degut a l’encert del seu servei al fons de la pista va fer decantar el partit per l’Alpicat, però l’equip nostre va estar molt content de l’esforç fet per igualar el partit contra noies que porten temps jugant. L’altre equip de voleibol aleví B va jugar un triangular on el primer partit contra el Claver, amb noies molt grans de 6é i molt ben organitzades va fer que guanyessin el partit per bastanta diferencia però això no va ser suficient perquè l’equip estigués tota l’estona animant i intentant tornar les pilotes difícils de les rivals. El segon partit del triangular va estar molt emocionant on el nostre equip va estar tornant totes les pilotes sense que caiguessin a terra però no vam tenir molt encert i es va acabar decantant el partit per molt poquet pel Sant Jaume. L’equip mes gran de l’escola va estar molt encertat contra un equip que encara no hem pogut guanyar però es nota que han millorat molt degut a que el segon set el vam guanyar amb una remuntada a finals de set degut a la gran intensitat dintre del terreny de joc i amb un servei molt potent. En el tie-break no vam saber resoldre un servei molt potent que ens va fer molts punt i amb un noi que va saber finalitzar els punts on va acabar guanyant el partit l’Alpicat mixt.