En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Jornada Esportiva 14-04-18.



El passat dissabte dia 14 d’Abril els equips de futbol sala i voleibol extraescolars del col·legi Lestonnac van disputar l’últim partit corresponent a la fase participativa 2 que organitza el consell esportiu del Segrià ja que la setmana vinent comença la fase competitiva.

FUTBOL SALA

L'equip de categoria prebenjamí de futbol sala, formats per alumnes de 1r i 2n d' EP no va jugar degut a que s’organitzava la cursa dels bombers. 

L’equip  Benjamí A va guanyar al Mater després d’elaborar el millor partit de la temporada, tot gaudint de moltes ocasions i de fer un treball tant defensiu com ofensiu espectacular. L’altre equip, Benjamí B va anar per damunt del marcador totes les parts excepte l’última que vam encaixar 2 gols i van acabar guanyant el pràctiques per la mínima 3-2 . 

El nostre equip aleví format per alumnes de 5è va dominar les dos primeres parts anant per damunt del marcador, encara que després dels dos períodes es van relaxar i el gran encert dels locals va fer que empatessin el marcador a 5 gols. 

L’equip aleví, format per alumnes de 6è d' EP va disputar un partit molt igualat on l’Episcopal va estar per damunt del marcador en totes les ocasions del partit, encara que fins al final no es va decidir amb un gol de l’Episcopal als últims minuts per acabar 4-3. 

VOLEIBOL

Els dos equips de voleibol d’EP: l’Aleví B mixt va jugar un triangular contra l’Alpicat mixt que va deixar caure poques pilotes però l’adversari va definir millor l’atac i van acabar guanyant per pocs punts de diferencia, el segon partit del triangular contra el Cecell no vam tenir tantes opcions de fer punt degut al seu servei de mà alta però durant tot el partit vam estar animant des de la banqueta. 

L’aleví A va jugar un partit molt disputat, durant els dos sets vam fer 3 tocs i molts serveis però cap al final el seu servei va decantar el partit pel pràctiques 2-0 perdent el primer set 24-26 per la mínima. 

Les jugadores més grans de l’escola en la categoria cadet-juvenil de voleibol van tornar a guanyar aquest cop contra el Camp Escolar amb un primer set amb pocs errors i un segon set casi perfecte sense deixar jugar a l’equip adversari i dominant amb tots els aspectes de joc així es va reflectir al marcador per 25-12 i 25-5.