En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Jornada Esportiva 18-11-17.

El passat dissabte dia 18 d’octubre els equips de futbol sala i voleibol extraescolars del col·legi Lestonnac van disputar els partits corresponents de la fase participativa que organitza el consell esportiu del Segrià.

Cal destacar les dos primeres victòries de la temporada dels equips més petits de les dos categories esportives, l’equip prebejamí de futbol sala que va guanyar a l’Episcopal 4-3 amb un equip molt il·lusionat i content, l’altre equip més petit de futbol sala l’aleví va guanyar a l’escola l’Espiga amb un resultat de 8-1. I, per últim, l’equip de voleibol aleví que va haver de suar per acabar guanyant al tie-break al Balafia B.


                                     


L’equip de 3r i 4t d' EP de Futbol Sala van jugar un triangular que van perdre contra l’Espiga i l’Episcopal però sempre intentant millorar el resultat.  


                                     


Els equips de futbol sala de  van jugar contra el Martistes i van acabar perdent 5-2.

L’equip de futbol de  va tornar a guanyar 8-1 contra el FDAC amb un gran nivell de joc.

                                     

L’equip de voleibol format per 4t de primària, tots debutants al voleibol, van acabar perdent però jugant molt bé contra l’Alpicat mixt, un equip ja format. 

                                     

Les més grans de l’escola van guanyar el primer partit del triangular d’un set van quedar 25-12 contra el ronda però el segon es van confiar i van perdre 25-15 contra l’Episcopal.