En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Lestonnac al Lleida Esportiu - Villarreal B


Els alumnes del Col·legi Lestonnac gaudeixen de la victòria contra el Villarreal B.

El Lleida Esportiu va comptar amb el suport dels alumnes del Col·legi Lestonnac en el triomf de dissabte al Camp d’Esports davant el Villarreal B (2-0). Prop de 150 persones, entre nens i nenes, pares i mestres de l’escola de la capital del Segrià van poblar la graderia ‘El Lleida a les escoles’ de Lateral, i van veure com Ekhi, autor del primer gol del conjunt blau, es va dirigir cap a ells en la celebració de la diana.

Precisament el central navarrès, juntament amb Molo i Cobo, i el preparador físic Josep Maria Ferrer ‘Joma’, havien visitat el centre la setmana anterior, per difondre els beneficis d’una dieta equilibrada i recomanar seguir la piràmide dels aliments. Els xiquets i xiquetes, així mateix, van poder conèixer la mascota de l’equip de la Terra Ferma, ‘Lo Marraco Esportiu’, que els va acompanyar durant el partit a les seves localitats.

L'assistència al partit forma part de la iniciativa de col:laboració entre el club de futbol de la ciutat i l'escola. 
En primer lloc, representants del club, jugadors inclosos, van venir a l'escola.
En segon lloc, alumnes i familiars de l'escola van assitir al partit.
En tercer lloc, més endavant, alumnes del centre visitaran les instal·lacions del club.



I també: