En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Lestonnac celebra el dia mundial de l'Activitat Física.


Amb motiu del dia Mundial de l’Activitat Física celebrat el dia 6 d’Abril, institucionalitzat des de l’any 2002 i amb l’objectiu de promocionar els beneficis de l’Activitat Física i els hàbits saludables, Lestonnac celebra per primer any aquest dia realitzant activitats a l’escola.

El passat divendres, dia 5 d’Abril, a la tarda es van organitzar tot tipus d’activitats esportives pels estudiants de primària. L’alumnat de primer, segon i tercer, va realitzar unagimcanaesportivaalaplaçaCaterinaAlbert,alcostatdel’escola.Els/lesalumneses van repartir amb 13 grups i van realitzar les diverses activitats, organitzades i dirigires pels alumnes de primer del’ESO.

D’altra banda, l’alumnat de quart, cinquè i sisè, van realitzar diferents esports al pati de l’escola. Entre els esports, hi havia bàsquet, voleibol, colpbol i bàdminton, on els/les alumnes anaven rotant per poder participar en tots els esports. Aquests, estaven organitzats pel mestre d’Educació Física.

Els/les mestres de l’escola van participar en aquest dia ajudant en l’organització de les activitats i participant activament en elles.

A més, per promocionar aquest dia, tant l’alumnat com l’equip docent van anar vestits d’esport durant tot el dia.