En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Lestonnac treballa i acompanya a casa

Benvolgudes famílies i benvolgut alumnat.
Com esteu? Esperem que totes i tots bé!

A mesura que s'ha anat imposant el període de confinament, hem estat procurant estar al vostre costat en tot moment, malgrat les circumstàncies.
Ara és moment de seguir donant continuïtat al curs escolar. És per això que hem elaborat una proposta evolucionada per atendre i arribar millor a totes i a tots, que consisteix en tres eixos:
  • A nivell personal, mantenim el contacte i ens cuidem, com sempre procurem fer a l'escola. L'atenció grupal i també personalitzada és prioritària en un moment com aquest per tal de garantir un seguiment al creixement personal i a la situació especial que pot viure cadascú.
  • A nivell acadèmic, treballem. Tirem endavant una proposta de contacte diari, però amb una previsió i distribució d'agenda, horaris, activitats i matèries de forma setmanal, ampliant horaris i proposant trobades i classes en streaming.
  • A nivell d'avaluació, posem en marxa aquest tercer trimestre d'ara a final de curs, i en aquest cas prioritzarem una avaluació adaptada i personalitzada, de forma més competencial i conjunta.
Us adjuntem una infografia que resumeix de forma més clara els àmbits i les actuacions, que pot ser d'utilitat.



Amb aquests criteris generals, a cada etapa adaptarem de forma més concreta aquestes mesures. Anireu rebent la informació a través del contacte diari habitual. 
D'aquesta manera, procurem seguir oferint un seguiment acurat en tots aquells aspectes que ara mateix podem cuidar, tot estant a prop per tal que créixer i aprendre sigui possible.
Esperem veure'ns aviat i seguir creixent junts, educant persones.
Tot anirà bé.

La direcció del centre.