En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Nadal i els Reis Mags arriben a l'escola

La màgia de Nadal i dels Reis Mags d'Orient comença a arribar a l'escola. Cada cop s'acosten més les festes nadalenques, i amb elles, ha arribat la nova ambientació a la recepció de l'escola. Una carta gegant adreçada als Reis Mags d'Orient presideix l'entrada a l'escola. 




Es tracta d'una carta carregada de bons desitjos, immaterials, aquells que costen més d'aconseguir, i que ha estat elaborada pels nenes i nenes de Lestonnac.
També hi podran trobar una bústia de correu dels Reis Mags, on els nens i nenes poden dipositar la seva carta, si ho desitgen.
De totes maneres, també aprofitem per informar-los que el dia 4 de gener, com ja és tradició, rebrem la visita del camarlenc o patge reial a l'escola, i els nens i nenes qui ho desitgin li podran lliurar personalment la seva carta.
Amb tota aquesta ambientació nadalenca, els animem a viure la màgia del Nadal amb ulls de nens i nenes, i alhora els fem partícips de totes les activitats i iniciatives de l'escola. que els hem estat avançant dies enrere, tot fomentant i destacant els valors autèntics d'aquesta celebració.


Rebin una cordial salutació.
La direcció del centre.