En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Ordre de cessament d'activitats dels centres educatius




Benvolgudes famílies.

Lestonnac Lleida, seguint les instruccions del Departament d'Educació de la Generalitat, romandrà tancat a tots els efectes a partir de divendres, dia 13 de març.
El Departament d’Educació ajorna tots els procediments i tràmits que són de la seva competència, a causa de l’entrada en vigor del Reial decret 463/2020, pel qual es declara l’estat d’alarma pel COVID-19, que preveu la suspensió dels terminis administratius en l'àmbit de l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Els tràmits i procediments es reprendran quan el Reial decret, i les possibles pròrrogues, quedin derogats. 
Això afecta al cessament de tota mena d'activitat derivada del propi centre.
Els mantindrem informats o informades en la mesura que disposem de més novetats, si és el cas, a través als canals de comunicació de la pròpia escola.

També poden consultar tota la informació oficial al lloc web del Departament d'Educació.

Restem a disposar igualment a través dels canals de comunicació de l'escola no presencials, que resten igualment oberts, com poden ser el mateix telèfon o el correu electrònic.
Moltes gràcies per la seva col·laboració.
Rebin una cordial salutació.

La direcció del centre.