En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Poemes musicats - 3r ESO

Dimecres de la setmana passada, els alumnes de 3r ESO del nostre centre van poder gaudir d’una activitat engrescadora i divertida: vam tenir la visita d’un joglar modern.

Emiliano Valdeolivas, professor de llengua castellana, ens va delitar amb un repertori de poemes musicats i arranjats a la guitarra per ell mateix.

La selecció abraçava des de cantars de gesta com el Mio Cid, passant per sonets dels Segles d’Or XVI i XVII i arribant a poetes contemporanis, com ara Lorca o Gloria Fuertes.

Va ser molt interessant observar com la poesia, que sempre veiem impresa, està feta i composta per ser cantada. Els alumnes van restar entusiasmats i van aplaudir cadascuna de les versions. L’especial caràcter de l’Emiliano i la seva capacitat de connectar amb l’alumnat és un dels motius pels quals el professorat no dubta a tornar a repetir l’any que ve aquestes audicions.