En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Renovació Conveni: Col·legi LESTONNAC & HOQUEI LLEIDA Llista Blava.


La comissió d’activitats extraescolars esportives del centre ha renovat el conveni de col·laboració amb el club esportiu d’hoquei Lleida Llista Blava, amb el propòsit de fomentar la pràctica d’activitat física, a través de diverses iniciatives tant educatives com esportives portades a terme entre ambdues entitats. D’aquesta manera, donem continuïtat als convenis efectuats amb anterioritat amb les següents entitats esportives: Club Basquet Pardinyes, Força Lleida Basquet, l’Hoquei Lleida Llista Blava i el Club Volei Balafia, destinats a promocionar l’esport de la nostra ciutat, entre els alumnes del col·legi Lestonnac de Lleida.. 

A continuació, els hi detallem breument els aspectes més rellevants de l’acord efectuat entre el col·legi Lestonnac i el club esportiu Lleida Llista Blava:


  • Entrada gratuïta en tots els partits del primer equip del club esportiu Lleida Llista Blava, com a local,  per a tots els alumnes del col·legi Lestonnac l’Ensenyança.
  • Descomptes en els abonaments de la temporada 2019-20 per a les famílies del centre.
  • Vinculació de la imatge d’ambdues entitats.
  • Descomptes en les activitats esportives, dirigides per l’equip tècnic del club d’hoquei Lleida Llista Blava, destinades a fomentar la pràctica esportiva d’aquest esport.