En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Revetlles segures 2015


Aquest dimarts s´ha dut a terme a l'escola una activitat sobre la prevenció i responsabilitat en la utilització de pirotècnia per tal de poder gaudir de Revetlles segures, de cara la propera celebració de Sant Joan.

En una primera sessió teòrica adreçada a l'alumnat de segon d'Educació secundària. la directora dels Serveis Territorials del Departament d'Interior, Anna Miranda, tècnics i responsables del mateix departament, voluntaris de Protecció Civil de l'Ajuntament de Lleida, voluntaris de Creu Roja i responsables dels Diables de Lleida han presentat les principals informacions i consells que cal tenir en compte per tal de manipular correctament els artefactes i conèixer les seves repercussions.

En una segona sessió pràctica, al pati de l'escola, la resta d'alumnat d'Educació infantil i Educació primària ha pogut assistir, entre molta expectació, a una petita exhibició pirotècnica en directe.

Donada la repercusió de la campanya, tot el seguiment de l'activitat ha comptat amb la presència de nombrosos mitjans de comunicació.






Poden consultar també els documents informatius de prevenció: