En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Sant Jordi 2018.

La celebració de Sant Jordi d'enguany ha estat un èxit!! S'han realitzat diverses activitats amb la participació de tot l'alumnat i professorat, pares, mares, avis i avies de l'escola. A continuació, us en fem 5 cèntims!!


EDUCACIÓ INFANTIL

Els alumnes de P2 "han viatjat" a l'època Medieval. Vàrem fer un castell i no hi va faltar cap tipus de detall. Hem tingut tot tipus de visites: mags, bruixes, cavallers, princeses i un drac ferotge!!!



Els alumnes de P5 han preparat amb moltes ganes i durant uns dies la representació de la Llegenda de Sant Jordi. Ells han estat els actors, han escrit el guió, han pensat els decorats i han estat els responsables de les vestimentes, han fet entrades i cartells per anunciar-ho. 
Ha estat tot un èxit!!!!



Durant aquests dies hem gaudit de la visita a les nostres aules d’infantil, d’aquests avis i àvies, explicant llegendes per tots els racons, i  hem escoltat amb uns ulls ben oberts i una boca ben oberta. Ha estat una setmana molt especial, diferent, on tots hem après



EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Al llarg de la setmana, hem realitzat unes activitats per treballar les llegendes i la diada de Sant Jordi. Ha estat una experiència molt bonica,  ja que ens ha agradat molt treballar plegats petits i grans.


PREMI CONCURS D'ESCULTURES.



EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

Els alumnes de secundària han realitzat diverses activitats per a celebrar la diada de Sant Jordi: danses, castells, etc.